Direktlänk till inlägg 17 mars 2010

Ja då var de onsdag kväll..

Av Eva - 17 mars 2010 22:24

Guuud vad tiden rusar ifrån mig hinner inget just nu känns de som.

Har jobbat ganska mycket också nu så de kan ju vara de å.

I måndags var jag iväg till vårat gäng tjejer som träffas och pratar och handarbetar mm.. De var jätte trevligt den här gången hade vi handarbete på schemat.Men de vart även lite smyckesvisning för någon hade med sig hemgjorde jätte fina smycken.

Så de vart ett par örhängen till dotter.=)

Men jag har fortsatt sticka tofflor så nu tror jag alla runt mig har fått snart.hihi

Betalade även sista delen på Turkiet resan som vi ska göra i slutet på april.. men jag börjar redan bli lite nervös.men men allt löser sig nog.

Idag har vi varit till valbo och köpt en mini pc till dottern så nu är hon lycklig.

Nepp nu är de kvällen för mig ska ju in och farma lite på fejjan å.

Nattizz nattizz och kram till er som vill=)

 
ANNONS
 
Monica

Monica

19 mars 2010 22:35

Skulle vara kul om du la in en bild på virkade örhängen, såna har jag aldrig sett!
Vad härligt att ha en Turkietresa att se fram emot. Har varit dit 6 ggr till olika ställen och jag längtar ständigt tillbaka....Till hösten hoppas jag kunna åka dit igen!
Önskar dig en fortsatt trevlig kväll!
Kram*

http://www.blackpearl.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 19 december 2016 15:10


Mycket händer runt oss nu. Vet inte om jag orkar med allt känns de som. Men som vanligt så brukar de lösa sig. Hoppas att alla får en underbar å nykter jul iår. Idag har jag satt ut annons på sista kattbebisen på blocket så hoppas någon faller för h...

Av Eva - 26 november 2016 21:26

Å vilar en stund. Jobbade till 12 idag. Tog en stödvila på soffan sen åkte vi till Gävle för att lämna systerdottern på tågstationen. Jag å gubben åkte till brynäs bingon å sponsrade dom med nån hundralapp. Kl 18 var de dax för julbord på engeltofta ...

Av Eva - 25 november 2016 10:37

Tja ny dag igen. Somnade 3 timmar igår å mådde bättre i ångesten efter. Lyckades få upp stjärnor å gardiner i 2 fönster. Enkel middag vart de igår potatisgratäng å burkskinka de funka. På kvällen drog jag å Jenny till rusta som har öppet till 21...

Av Eva - 24 november 2016 11:19


Idag är de 2 st som slåss i huvudet den ena heter måste å den andra heter orkar inte. Fattar inte att allt ska va så jobbigt har ingen ork att göra advent men ändå känner jag att jag måste de man förväntar sig de av mig. Kattbebisarna växer å blir ...

Av Eva - 19 november 2016 18:16


Igår åkte vi å hälsade på mizas brorsa å de vart bus på hög nivå. Träffade även på stora vovven i familjen 45 kg stor. Men min lilla kaxpärta backa inte för han ? Hem å slappa lite i soffan för arrangemang sen krypa ner i säng. Imorse drog gubben ...

Evas Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Presentation


Välkommen till Evas vardag

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ EVASVARDAG med Blogkeen
Följ EVASVARDAG med Bloglovin'

Stickat

Mössa

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se