Direktlänk till inlägg 5 mars 2010

Jobbigt idag=(

Av Eva - 5 mars 2010 22:44

Hejsan=)

I morse väckte dottern mig igen kl 8 och redan då kände jag att ångesten pyrde..

Jag har ju panikångest som följd av att jag gick in i väggen som de heter 2002,Äter fortfarande max dos av stämningshöjande och så har jag behovsmedecin..

Så dagen har trallat på i lugn här förutom hundar och ungar.

På em var jag faktiskt iväg och köpte lite nytt garn. Men inte till os mössa=)=)

Utan till fler tofflor så nu har jag stickat ett par i storl 35 till dotterns kompis..får se om jag hinner på henne så jag får ta ett kort på dom å=)=) Men dom sitter redan på fötterna..

Nu har jag suttit och tittat på lets dance och röstat för första gången..På willy tycker han är så go härlig och rolig=)=)Så nu sitter man med ett leende för han vart kvar 1 vecka till i alla fall.

Nu ska jag nog krypa ner i soffan bredvid gubben och spana på en beck film. Och knapra lite chips.

På återssende och kram till er som vill ha=)=)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 19 december 2016 15:10


Mycket händer runt oss nu. Vet inte om jag orkar med allt känns de som. Men som vanligt så brukar de lösa sig. Hoppas att alla får en underbar å nykter jul iår. Idag har jag satt ut annons på sista kattbebisen på blocket så hoppas någon faller för h...

Av Eva - 26 november 2016 21:26

Å vilar en stund. Jobbade till 12 idag. Tog en stödvila på soffan sen åkte vi till Gävle för att lämna systerdottern på tågstationen. Jag å gubben åkte till brynäs bingon å sponsrade dom med nån hundralapp. Kl 18 var de dax för julbord på engeltofta ...

Av Eva - 25 november 2016 10:37

Tja ny dag igen. Somnade 3 timmar igår å mådde bättre i ångesten efter. Lyckades få upp stjärnor å gardiner i 2 fönster. Enkel middag vart de igår potatisgratäng å burkskinka de funka. På kvällen drog jag å Jenny till rusta som har öppet till 21...

Av Eva - 24 november 2016 11:19


Idag är de 2 st som slåss i huvudet den ena heter måste å den andra heter orkar inte. Fattar inte att allt ska va så jobbigt har ingen ork att göra advent men ändå känner jag att jag måste de man förväntar sig de av mig. Kattbebisarna växer å blir ...

Av Eva - 19 november 2016 18:16


Igår åkte vi å hälsade på mizas brorsa å de vart bus på hög nivå. Träffade även på stora vovven i familjen 45 kg stor. Men min lilla kaxpärta backa inte för han ? Hem å slappa lite i soffan för arrangemang sen krypa ner i säng. Imorse drog gubben ...

Evas Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Presentation


Välkommen till Evas vardag

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ EVASVARDAG med Blogkeen
Följ EVASVARDAG med Bloglovin'

Stickat

Mössa

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se