Direktlänk till inlägg 4 mars 2010

hejsan igen=)=)

Av Eva - 4 mars 2010 23:02

Nu har den här dagen gått också..Så man får sitta en stund vid datorn i lugn och ro.

I dag rymde hundarna så de vart lite fart här..Ut och skrika =) men den stora kom luffsande ganska snabbt men den lilla f_n han passade på att vara borta i 40 min=)

Sen var vi iväg och handlade lite i sandviken bla ett plyshtyg som jag ska sy kuddfodral av, till soffans prydnadskuddar för tyget på dom fastnar allt hundhår på så dom ser ut som hundar också=)=)

Inatt skulle minsta dottern sova hos en kompis men de gick ju som vanligt!! Sitter i bilen på väg hem nu=) Mamma sjuk=)

Idag käkade vi på MC i sandviken men de var inte så gott som jag hoppats på tyvärr,,,för jag är en liten älskare av sk skräpmat=)

Nej nu ska jag invänta dottern och natta henne

På återseende alla.Kramen till er som vill ha den=)=)

 
ANNONS
 
Monica

Monica

5 mars 2010 21:32

Vilken busig liten hundrackare... Har också en liten smitare, men hon går mest till grannen för att markera och vänta på att deras lilla vovve ska komma ut och busa lite.
Har en pudel/bichon så jag har turen att slippa hundhår i huset! Men då får jag ju klippa henne istället, men det är det värt! Är allergiker så jag har tyvärr inte så många raser att välja på heller.
Tack för kramen och kram tbx!

http://www.blackpearl.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 19 december 2016 15:10


Mycket händer runt oss nu. Vet inte om jag orkar med allt känns de som. Men som vanligt så brukar de lösa sig. Hoppas att alla får en underbar å nykter jul iår. Idag har jag satt ut annons på sista kattbebisen på blocket så hoppas någon faller för h...

Av Eva - 26 november 2016 21:26

Å vilar en stund. Jobbade till 12 idag. Tog en stödvila på soffan sen åkte vi till Gävle för att lämna systerdottern på tågstationen. Jag å gubben åkte till brynäs bingon å sponsrade dom med nån hundralapp. Kl 18 var de dax för julbord på engeltofta ...

Av Eva - 25 november 2016 10:37

Tja ny dag igen. Somnade 3 timmar igår å mådde bättre i ångesten efter. Lyckades få upp stjärnor å gardiner i 2 fönster. Enkel middag vart de igår potatisgratäng å burkskinka de funka. På kvällen drog jag å Jenny till rusta som har öppet till 21...

Av Eva - 24 november 2016 11:19


Idag är de 2 st som slåss i huvudet den ena heter måste å den andra heter orkar inte. Fattar inte att allt ska va så jobbigt har ingen ork att göra advent men ändå känner jag att jag måste de man förväntar sig de av mig. Kattbebisarna växer å blir ...

Av Eva - 19 november 2016 18:16


Igår åkte vi å hälsade på mizas brorsa å de vart bus på hög nivå. Träffade även på stora vovven i familjen 45 kg stor. Men min lilla kaxpärta backa inte för han ? Hem å slappa lite i soffan för arrangemang sen krypa ner i säng. Imorse drog gubben ...

Evas Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Presentation


Välkommen till Evas vardag

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ EVASVARDAG med Blogkeen
Följ EVASVARDAG med Bloglovin'

Stickat

Mössa

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se