Alla inlägg under februari 2010

Av Eva - 21 februari 2010 21:48

Just nu skulle jag behöva ha en kabel och tömma ur mitt huvud till en hårdisk och sortera de som är viktigt och icke viktigt..

I morgon ska jag iväg till Ikea mm tillsammans med brukaren och hans fröken vi ska handla lite till skolan,,,så de blir nog en kanon dag om vi inte fryser fast i någon snödriva.

Sitter och funderar på om man ska ta en hotell natt till helgen och bara mysa med gubben..De skulle behövas nu..Men den 28 april drar vi iväg till turkiet i 8 dagar de ska bli spännande har aldrig varit till ett sånt land,,bara estland, lettland, finland, norge,danmark och en sväng till tyskland.

Har nu stickat klart en toffel till gubben=)=)  och börjat på den andra för han vill nog inte hoppa på ett ben..hihi

Nej nu ska jag in på fejjan en sväng till och skörda lite=)

Nattis och kramizz till er alla därute i kylan

ANNONS
Av Eva - 21 februari 2010 14:56

Men idag tittade solen fram igen..Å vilken underbar känsla kanske våren är på väg ändå..Fick sovmorgon idag så skönt..Sen har jag börjat med ett par tofflor till gubben för han tyckte de såg så skönt ut när jag strosade runt i mina..men de är ju lite tråkigt att sticka till gubbar för dom har ju oftast så stora fötter=)

Men de är skönt att sitta inne i denna kyla och bara ta de lugnt..Har börjat förbereda middagen som består av strips kotletter och hemgjord mimosasallad.. Får hit 2 matgäster idag=)PÅ återseende kramizzz

ANNONS
Av Eva - 20 februari 2010 23:04

    King heter den lilla och är blandras 2 1/2 år

Prince är den stora och är också blandras 4st raser i han.. Snart ett år

Av Eva - 20 februari 2010 22:27

http://www.garnstudio.com/drops/mag/0/406/406-1.jpg

Av Eva - 20 februari 2010 22:11

Idag har man varit lite seg=) Hade en underbart rolig kväll med goa vänner.. Vi hamnade på folkan där Refresments spelade så de var kanon kul..

Idag har de vaarit fruktansvärt snöväder så man har inte velat varit ute men de har varit full fart här inne..Hunnit jobbat idag också..sen stickade jag klart min tofflor men jag vart inte riktigt nöjd med dom ..hmmmm... tråkigt när man har lagt ner x antal timmar.. men men..varmt på fötterna ialla fall..Kan lägga ut kort på dom sen.

Till middag idag gjorde jag pommes-gratäng och köttfärs i ugn så de var mumma=)'

Ikväll somnade dottern redan kl 6 så undrar när hon drar igån i morgon bitti då.Phu

Jag är ju världens morgontröttaste människa tror jag och åldern har då inte hjälpt mig att vakna tidigare som dom säger..HIHI

Men nattis på er alla i denna snöiga kväll

Av Eva - 18 februari 2010 23:24

Ännu en dag till ändå=)=) Och man vart en dag äldre men  vette tusan om man blir nå klokare med åldern=)=)HIHI lite tokig måste man ju vara=)

Idag var jag på banken vid halv ett för att låsa upp min bankdosa som dottern använt som miniräknare...Men efter 25 min sittande där gav jag upp och åkte hem igen..inte en kund hade fått hjälp före mig på den tiden.Helt otroligt.. Men gjorde ett nytt försök vid kvart över 5 å då gick de fort=)=)

Annars har jag varit på ett möte uppe på lss enheten idag och de gick bra.Får se om allt går igenom för brukaren jag jobbar med..Hoppas de..

Dottern är feberfri ikväll så nu kanske de äntligen vänder..De har varit en långdragen tid med febern denna gång..

Och som vanligt har de varit hit ett gäng kaffegäster idag..Så roligt med sällskap.

Och nu har jag börjat sticka ett par tofflor så vi får väl se vad de blir på slutet.

Men nattis nu alla =)

Kramizzz

Av Eva - 17 februari 2010 17:40

    Dom här tårtorna gjorde jag igår för då fyllde min dotter 7 år=)=) Stora tjejen börjar de bli..

Men hon hade feber igår också så de var ingen höjdardag. Men jätteglad att de var så många som kom och firade henne trots att hon var sjuk=)..

Kramizzz Eva

Av Eva - 14 februari 2010 23:34

Nu har barnen somnat så nu är de lugnt i stugan=)

Man behöver några minuters vuxentid tillsammans.. I dag har de varit en mysig och lugn hemma dag..Dottern hade feber i morse när hon vaknade och de har hållt i sig hela dagen..39.5 nu ikväll så de vart alvedon igen.

Fick en vacker bukett med rosor av min man idag..Go han är=)

Jag har då stickat klart streetmössa nr 3 nu..

Nyss satt jag och letade recept på cornflakes kakor och snickerskaka för min dotter fyller 7 år på tisdag och då ville hon ha något gott.. Till midda på födelsedagen har hon beställt våfflor=)=)Hmm..

Jag lägger ut recept sen om kakorna vart lyckade=)

Nattis och på återseende

Kramar Eva

Evas Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22 23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Presentation


Välkommen till Evas vardag

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ EVASVARDAG med Blogkeen
Följ EVASVARDAG med Bloglovin'

Stickat

Mössa

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se