Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Halloj bloggisar=)=)

Av Eva - 28 februari 2010 20:38

Söndag kväll var de igen..Ny vecka i morgon och även en ny månad första sk vårmånaden mars..Nu börjar alla katter bli tokig skriker och beter sig.. Tur man inte är katt hihi.

Idag har jag jobbat några timmar och de gick bra som alltid har en underbar brukare som jag jobbar åt..Sen har de vart hit lite kaffe folk också.Trevligt

Har börjat sticka en fuskpolo på rundsticka en sån man kan använda som mössa också..Lägger ut kort på den sen när jag knåpat ihop den.. Hoppas den blir mjuk och go för sommarvärmen kommer nog inte än som de verkar.

Var ut på aftonbladet nyss och läste om stormen som är på väg in i sverige och tyckte de lät lite otrevligt,,fy för man vet ju aldrig var de slutar.. Och lika så tänker man på alla människor i haiti som misst sina nära och kära i den hemska jordbävning som dom vart drabbad av..

Man blir inte speciellt glad av att läsa tidningarna för där står ju oftast bara om olyckor och allt hemskt som hänt. Ibland önskar man att man hade skygglappar och kunde leva utan alla hemskheter.

Nepp nu vart jag lite tung känner jag så upp med de positiva igen och se fram emot en ny härlig sportlovs vecka..

På återssende alla goa =)=)

 
ANNONS
 
Monica

Monica

3 mars 2010 14:21

Ja, vädret verkar uselt i hela världen, katastrof efter katastrof... Man kan undra var det ska sluta!
Här upp är det klass1 snöstorm nu. Man skottar och skottar, men det tar aldrig slut...
Kram*

http://www.blackpearl.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 19 december 2016 15:10


Mycket händer runt oss nu. Vet inte om jag orkar med allt känns de som. Men som vanligt så brukar de lösa sig. Hoppas att alla får en underbar å nykter jul iår. Idag har jag satt ut annons på sista kattbebisen på blocket så hoppas någon faller för h...

Av Eva - 26 november 2016 21:26

Å vilar en stund. Jobbade till 12 idag. Tog en stödvila på soffan sen åkte vi till Gävle för att lämna systerdottern på tågstationen. Jag å gubben åkte till brynäs bingon å sponsrade dom med nån hundralapp. Kl 18 var de dax för julbord på engeltofta ...

Av Eva - 25 november 2016 10:37

Tja ny dag igen. Somnade 3 timmar igår å mådde bättre i ångesten efter. Lyckades få upp stjärnor å gardiner i 2 fönster. Enkel middag vart de igår potatisgratäng å burkskinka de funka. På kvällen drog jag å Jenny till rusta som har öppet till 21...

Av Eva - 24 november 2016 11:19


Idag är de 2 st som slåss i huvudet den ena heter måste å den andra heter orkar inte. Fattar inte att allt ska va så jobbigt har ingen ork att göra advent men ändå känner jag att jag måste de man förväntar sig de av mig. Kattbebisarna växer å blir ...

Av Eva - 19 november 2016 18:16


Igår åkte vi å hälsade på mizas brorsa å de vart bus på hög nivå. Träffade även på stora vovven i familjen 45 kg stor. Men min lilla kaxpärta backa inte för han ? Hem å slappa lite i soffan för arrangemang sen krypa ner i säng. Imorse drog gubben ...

Evas Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22 23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Presentation


Välkommen till Evas vardag

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ EVASVARDAG med Blogkeen
Följ EVASVARDAG med Bloglovin'

Stickat

Mössa

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se