Direktlänk till inlägg 26 februari 2010

Inget blir som man tänkt sig=(

Av Eva - 26 februari 2010 12:02

Vart väckt i morse av en snyftande dotter =( Hon hade ont på sidan under örat..och sväld var hon..Hmm så de var till att ringa hälso fick en tid kl 11 så upp dit träffade läkare sen vart de provtagning och vänta igen.. Sen in till doktorn och fick provsvaret..Så ovanligt som ett virus=)=) De heter ju alltid de när dom inte hittar nå.. Så de är vaäl bara att vänta och se vad som händer..Men vi hann med att köpa lite mer garn idag så nu ska de bli en fuskpolo=)=) och en vit streetmössa till dottern..Nu ska här packas och ge oss ut efter vägarna till sundsvall för att ha de lite mysigt..Kram på er alla..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena L

26 februari 2010 16:38

Åh, så tråkigt att dottern blivit sjuk nu när ni ska åka bort på en mysnatta i Sundsvall. Jag var ju naturligtvis hem till dig idag. Tyckte jag var ssååå duktig som KOM IHÅG att jag skulle betala tillbaka till dig när du var så snäll och fixade både garn och stickor till mig. Men jag kommer tillbaka en dag när du är hemma igen
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 19 december 2016 15:10


Mycket händer runt oss nu. Vet inte om jag orkar med allt känns de som. Men som vanligt så brukar de lösa sig. Hoppas att alla får en underbar å nykter jul iår. Idag har jag satt ut annons på sista kattbebisen på blocket så hoppas någon faller för h...

Av Eva - 26 november 2016 21:26

Å vilar en stund. Jobbade till 12 idag. Tog en stödvila på soffan sen åkte vi till Gävle för att lämna systerdottern på tågstationen. Jag å gubben åkte till brynäs bingon å sponsrade dom med nån hundralapp. Kl 18 var de dax för julbord på engeltofta ...

Av Eva - 25 november 2016 10:37

Tja ny dag igen. Somnade 3 timmar igår å mådde bättre i ångesten efter. Lyckades få upp stjärnor å gardiner i 2 fönster. Enkel middag vart de igår potatisgratäng å burkskinka de funka. På kvällen drog jag å Jenny till rusta som har öppet till 21...

Av Eva - 24 november 2016 11:19


Idag är de 2 st som slåss i huvudet den ena heter måste å den andra heter orkar inte. Fattar inte att allt ska va så jobbigt har ingen ork att göra advent men ändå känner jag att jag måste de man förväntar sig de av mig. Kattbebisarna växer å blir ...

Av Eva - 19 november 2016 18:16


Igår åkte vi å hälsade på mizas brorsa å de vart bus på hög nivå. Träffade även på stora vovven i familjen 45 kg stor. Men min lilla kaxpärta backa inte för han ? Hem å slappa lite i soffan för arrangemang sen krypa ner i säng. Imorse drog gubben ...

Evas Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22 23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Presentation


Välkommen till Evas vardag

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ EVASVARDAG med Blogkeen
Följ EVASVARDAG med Bloglovin'

Stickat

Mössa

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se