Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

SOVA!!!

Av Eva - 23 februari 2010 21:32

Idag har jag jobbat på skolan och hemma.. Har varit en bra dag. På em fick jag lite kaffefrämmande..Trevligt=) Har även varit iväg och köpt garn och stickor till en vännina som ska försöka att sticka ett par tofflor. Vi är ju ett gäng tjejer som träffas 1 gång i månaden och nästa gång ska vi ha handarbete så hon vart sugen att testa=) Men de fixar hon=) Till midda idag  vart de ugnsstekt falukorv och potatismos.

Efter jobbet vart de soffan å där somnade jag som en klubbad oxe..Så skönt men när jag vaknade var jag snuvig hmm vill inte!!

Till helgen åker jag och min goa gubbe upp till sundsvall och ska bo på hotell 1 natt. Bara ha lite mysigt ihop=) Vi ska ju skjutsa barnen till sina pappor på fredag så då passar vi på att göra en liten tripp när vi är barnlediga.

Men nattis nu alla   kram kram

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena L

24 februari 2010 21:28

Tack Eva för att Du tror att jag kan fixa ett par fina tofflor. Med Din hjälp går det säkert bra =O)
Kram

 
Ingen bild

Lena L

24 februari 2010 21:30

Så himla mysigt att åka iväg bara Du och B, önskar er en trevlig helg, kör försiktigt och var rädda om varandra =O)
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 19 december 2016 15:10


Mycket händer runt oss nu. Vet inte om jag orkar med allt känns de som. Men som vanligt så brukar de lösa sig. Hoppas att alla får en underbar å nykter jul iår. Idag har jag satt ut annons på sista kattbebisen på blocket så hoppas någon faller för h...

Av Eva - 26 november 2016 21:26

Å vilar en stund. Jobbade till 12 idag. Tog en stödvila på soffan sen åkte vi till Gävle för att lämna systerdottern på tågstationen. Jag å gubben åkte till brynäs bingon å sponsrade dom med nån hundralapp. Kl 18 var de dax för julbord på engeltofta ...

Av Eva - 25 november 2016 10:37

Tja ny dag igen. Somnade 3 timmar igår å mådde bättre i ångesten efter. Lyckades få upp stjärnor å gardiner i 2 fönster. Enkel middag vart de igår potatisgratäng å burkskinka de funka. På kvällen drog jag å Jenny till rusta som har öppet till 21...

Av Eva - 24 november 2016 11:19


Idag är de 2 st som slåss i huvudet den ena heter måste å den andra heter orkar inte. Fattar inte att allt ska va så jobbigt har ingen ork att göra advent men ändå känner jag att jag måste de man förväntar sig de av mig. Kattbebisarna växer å blir ...

Av Eva - 19 november 2016 18:16


Igår åkte vi å hälsade på mizas brorsa å de vart bus på hög nivå. Träffade även på stora vovven i familjen 45 kg stor. Men min lilla kaxpärta backa inte för han ? Hem å slappa lite i soffan för arrangemang sen krypa ner i säng. Imorse drog gubben ...

Evas Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22 23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Presentation


Välkommen till Evas vardag

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ EVASVARDAG med Blogkeen
Följ EVASVARDAG med Bloglovin'

Stickat

Mössa

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se