Direktlänk till inlägg 6 oktober 2009

Tisdag kväll igen=)=)

Av Eva - 6 oktober 2009 22:42

Ja idag har vi varit på skolan kl12 åkte vi till skogen och plockade några liter trattkantarellerSkrattande..Sen var de hem till och rensa  men de var nog sista gången för i årGråter

Läste just att de kommit snö i hälsingland mina gammla hemtrakter..Där bodde jag tills för 5 år sedan snarare i järvsöSkrattande

sen hittade man ju kärleken här nere så då var de till att flytta...Glad

Men nu tillbaka till vardagen=)  Ikväll var vi till valbo och köpte en avfucktare som vi ska ha i källaren och jag hittade ju massa annat roligt också bla en rosa datamus till mig.för gubben tyckte inte att de behövdes en ny mus undrar vad han mena med de hihi..Skrattande

I morgon åker jag och några vänner på bingokryssning med birka..Ska bli så skönt..

Så de blir inga inlägg förrän på torsdag dåSkrattande..

Men nu så ska ni slippa mig för ikväll....Nattis alla och pååterseende och kramizzzz

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 19 december 2016 15:10


Mycket händer runt oss nu. Vet inte om jag orkar med allt känns de som. Men som vanligt så brukar de lösa sig. Hoppas att alla får en underbar å nykter jul iår. Idag har jag satt ut annons på sista kattbebisen på blocket så hoppas någon faller för h...

Av Eva - 26 november 2016 21:26

Å vilar en stund. Jobbade till 12 idag. Tog en stödvila på soffan sen åkte vi till Gävle för att lämna systerdottern på tågstationen. Jag å gubben åkte till brynäs bingon å sponsrade dom med nån hundralapp. Kl 18 var de dax för julbord på engeltofta ...

Av Eva - 25 november 2016 10:37

Tja ny dag igen. Somnade 3 timmar igår å mådde bättre i ångesten efter. Lyckades få upp stjärnor å gardiner i 2 fönster. Enkel middag vart de igår potatisgratäng å burkskinka de funka. På kvällen drog jag å Jenny till rusta som har öppet till 21...

Av Eva - 24 november 2016 11:19


Idag är de 2 st som slåss i huvudet den ena heter måste å den andra heter orkar inte. Fattar inte att allt ska va så jobbigt har ingen ork att göra advent men ändå känner jag att jag måste de man förväntar sig de av mig. Kattbebisarna växer å blir ...

Av Eva - 19 november 2016 18:16


Igår åkte vi å hälsade på mizas brorsa å de vart bus på hög nivå. Träffade även på stora vovven i familjen 45 kg stor. Men min lilla kaxpärta backa inte för han ? Hem å slappa lite i soffan för arrangemang sen krypa ner i säng. Imorse drog gubben ...

Evas Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Presentation


Välkommen till Evas vardag

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ EVASVARDAG med Blogkeen
Följ EVASVARDAG med Bloglovin'

Stickat

Mössa

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se