Alla inlägg under september 2009

Av Eva - 24 september 2009 15:59

Nu är tanden borta men de var en pärs..Inget man gör i onödan..Nu har bedövningen börjat släppa så man slipper dregla iallafall..Men då kommer ju värken istället..Jaja man lever ju och man ska inte klaga Skrattande Nu ska jag laga kassler i chiligrädde och ris..Smaskens=)..Sedan vet jag inte vad som händer och fötter hehe..Kanske man skulle ta sig en promenad i höstrusket..eller eller eller ja nå annat..De visar sig ..På återseende kramizzz

ANNONS
Av Eva - 24 september 2009 10:58

Usch sitter här och är nervös som tusan..Snart måste jag göra mig i ordning för tandläkarens stora tång..Har just haft en mysig stund med ulrika i telefon..Kul ,,imorgon ska jag nog dyka in hos henne på en kopp..Surra lite tok som vanligt=)..Imorgon bitti drar vi till ljusdal och ska hämta Felicia som ska vara hos mia en vecka..på återseende kramizzz

ANNONS
Av Eva - 23 september 2009 16:55

Fan tandvärken ger sig inte har knaprat piller hela dagen och inget hjälper Gråter

Men något kul har jag gjort=) Har beställt kryssning till den 7/10 bingokryssningSkrattande Katarina mia mallan och jag drar iväg på det,,,KUL..Nä nu ska här friteras lite strips och grilla vitlökssmöret ligger redan  klart i frysen..Mia är här med oss nu och tidigare så var micke här och surrade liteSkrattandePÅ återseende kramizzz

Av Eva - 23 september 2009 14:01

tandvärk   Nu har man varit vaken en natt igen med tandvärk..Fyyy bubblan..Men idag tog jag mig i kragen och ringde tandläkaren..så jag fick en akut tid i morgon 11,40..Faaan att man ska va så himla rädd för tandläkare jag fattar inte..Har någon en förklaring på de???

Japp de var de de..Men annars har dagen varit som vanligt fixat med rosorna jag fick i lördags för att få dom att stå någon dag till..Plockat lite disk och servat barnen med skjuts och fika..Sen har man ju spanat läget på facebook som vanligt=)..Gubben var hem och käkade lite lunch med mig så de var trevligt..Nu till halv 3 kommer leif och vill ha eftermiddags kaffeSkrattande så då har man nå annat att tänka på än värken=)..Idag blir de pommes och grillad karre..Man måste ta till vara på dessa höstdagar..

På återseende ikväll...Kramizzz

Av Eva - 22 september 2009 22:40

 

Av Eva - 22 september 2009 22:28

SkrattandeJo nu var de dax att snart krypa ner i sängen med en bra bok..Eftermiddagen har varit skön go mat och lite surrande..Micke var hit ett tag ikväll och surrade..Kul med lite främmande..Nyss när jag stod i duschen så vart jag så sugen på att sticka så får se om lusten är kvar i morgon för då ska jag börja med ett par strumpor..De börjar ju bli väder för de nu=) Men enligt tvn så ska de vara fint resten av veckan så då gäller de väl att passa på och vara ute i skogen..Gubben funderar på att dra iväg och fiska i helgen ..Men jag vet inte nå än hur många barn jag har så de visar sig..Annars vore de skönt att sitta och glo på ett flöte KyssMen nu önskar jag lla enn go natt och på återseende i morgon..

Av Eva - 22 september 2009 15:40

Så där nu har man varit i skogen på förmiddagen och plockat trattisar..Sen hem och rensa dom och förvälla=) Smaskens..De börjar bli lite i frysenSkrattande Synd att vädret vart lite sämre nu på eftermiddagen annars har man kunna dragit ut en sväng till men de är en ny dag i morgon..Nu ska här kokas potatismos och steka köttbullar=)

På återseende ikväll allaKyss

Av Eva - 21 september 2009 23:43

Ojsan vad dagarna har gått fort..Jag har legat på latsidan vad de gäller bloggandet..Hoppas kunna komma igång igen men som sagt var så har jag saknat inspiration..

Ja här har de varit med och motgånger i vanlig ordning sen sistObestämd..men förra veckan vart jag och min man bjudna till Riga av vår avänner Roger och katarina..Så de var helt underbart..kom hem natten mot fredag så då var de till att handla och förbereda smörgåstårtor..Lördag morgon hoppa man upp och garnerade alla 6 tårtorna och möblerade om så att vi skulle få plats..Sen drog de igång med öppet hus fram till 3,30..Hehe de känns att man fyllde 40 årSkrattande..Annat var de på den gammla goda tiden hihi..De vart en dag att minnas så tack alla som uppvaktade mig på alla olika sätt..Idag har allt varit som vanligt igen..jobbat och barnen=)..Nu ropar sängen efter mig..Men på återseende snart..

Evas Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Presentation


Välkommen till Evas vardag

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ EVASVARDAG med Blogkeen
Följ EVASVARDAG med Bloglovin'

Stickat

Mössa

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se