Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

Tjo hopp =)

Av Eva - 31 juli 2009 16:30

Idag var jag lite seg att blogga har haft fullt upp=)..Vaknade vid 10 snåret alldeles själv (jippi).. Sen kom leif och mia..Lars kom hit med barnen vid 12 sen har de varit full fart..Till lunch käka vi korv med bröd och räksallad(Gott)

sedan var åsa hit på en kaffesväng och vi diskuterade vad karlar är omständiga

hahaha...Tur vi kvinnor är så duktiga=)...Nu har leif fått upp båten på släpvagnen..Så nu är den på väg till ginborn..Så nu kan man åka dit och sitta bakom flötet och guppa i godan ro=)..Men som sagt så har vi inte kommit fram till om vi ska ut i helgen i husbilen??? Tänk om någon annan kunde besstämma en gång=) På återseende..Kramizzz alla bloggar

oj oj vad vi har suttit och åkt runt i skogen idag och letat nått nytt mysigt ställe att ställa upp oss vid..Tja efter långt letande hittade vi ett ställe men de var ju inte så bra väg dit=(..Men i morgon förmiddag bär de iväg..Familjen sundberg och vi (tajkons)hihi..Så vi får se när jag är tillbaka här=) men jag kommer åter jag lovar=)..Kramiz på er alla och sov gott


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 19 december 2016 15:10


Mycket händer runt oss nu. Vet inte om jag orkar med allt känns de som. Men som vanligt så brukar de lösa sig. Hoppas att alla får en underbar å nykter jul iår. Idag har jag satt ut annons på sista kattbebisen på blocket så hoppas någon faller för h...

Av Eva - 26 november 2016 21:26

Å vilar en stund. Jobbade till 12 idag. Tog en stödvila på soffan sen åkte vi till Gävle för att lämna systerdottern på tågstationen. Jag å gubben åkte till brynäs bingon å sponsrade dom med nån hundralapp. Kl 18 var de dax för julbord på engeltofta ...

Av Eva - 25 november 2016 10:37

Tja ny dag igen. Somnade 3 timmar igår å mådde bättre i ångesten efter. Lyckades få upp stjärnor å gardiner i 2 fönster. Enkel middag vart de igår potatisgratäng å burkskinka de funka. På kvällen drog jag å Jenny till rusta som har öppet till 21...

Av Eva - 24 november 2016 11:19


Idag är de 2 st som slåss i huvudet den ena heter måste å den andra heter orkar inte. Fattar inte att allt ska va så jobbigt har ingen ork att göra advent men ändå känner jag att jag måste de man förväntar sig de av mig. Kattbebisarna växer å blir ...

Av Eva - 19 november 2016 18:16


Igår åkte vi å hälsade på mizas brorsa å de vart bus på hög nivå. Träffade även på stora vovven i familjen 45 kg stor. Men min lilla kaxpärta backa inte för han ? Hem å slappa lite i soffan för arrangemang sen krypa ner i säng. Imorse drog gubben ...

Evas Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<<
Juli 2009 >>>

Presentation


Välkommen till Evas vardag

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ EVASVARDAG med Blogkeen
Följ EVASVARDAG med Bloglovin'

Stickat

Mössa

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se