Direktlänk till inlägg 29 juli 2009

Onsdag=)

Av Eva - 29 juli 2009 11:24

God morgon alla bloggare..Här vaknade vi runt kl9..Fulla huset med folk som sovit här inatt=) Trevligt..Idag ska jag jobba så jag vet inte riktigt vad vi ska göra än..Kanske ut på en fisketur..Nu har rörmockarn varit hit en sväng på kaffe och kollat vad vi ska ha för element i matrummet..Lillan åkte upp till pappa i järvsö idag så vi får se hur länge hon blir borta=)..Ja de vart en sväng till sjön men som vanligt inte ens ett napp..Men man är ju van=) hihi..Tur de finns fisk på affären..Men idag blir de pasta med ost och skinksås..

Då var man tillbaka här igen då..Nu är de bara drygt en timme kvar av detta dygn..Jippi snart börjar skolan så allt kan gå tillbaka till de normala..Jaha vad har jag gjort sen sist då?? He he tog en rejäl middagslur idag var fruktansvärt trött så de blev nog 3 timmar nästan så nu får man se om man blir vaken inatt=)  Nu sitter jag och äter chips och 1 33cl öl=) och bara njuter av lugnet..Har varit in på facebook och skött om min farm där (hopplöst spel jag fastnat i)..Sov gott alla goa och glada människor=)

 
ANNONS
 
Katarina & Penny

Katarina & Penny

29 juli 2009 12:39

Vilken trevlig blogg du har. Kika gärna in hos mig, har en siameskatt.

http://www.siames.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 19 december 2016 15:10


Mycket händer runt oss nu. Vet inte om jag orkar med allt känns de som. Men som vanligt så brukar de lösa sig. Hoppas att alla får en underbar å nykter jul iår. Idag har jag satt ut annons på sista kattbebisen på blocket så hoppas någon faller för h...

Av Eva - 26 november 2016 21:26

Å vilar en stund. Jobbade till 12 idag. Tog en stödvila på soffan sen åkte vi till Gävle för att lämna systerdottern på tågstationen. Jag å gubben åkte till brynäs bingon å sponsrade dom med nån hundralapp. Kl 18 var de dax för julbord på engeltofta ...

Av Eva - 25 november 2016 10:37

Tja ny dag igen. Somnade 3 timmar igår å mådde bättre i ångesten efter. Lyckades få upp stjärnor å gardiner i 2 fönster. Enkel middag vart de igår potatisgratäng å burkskinka de funka. På kvällen drog jag å Jenny till rusta som har öppet till 21...

Av Eva - 24 november 2016 11:19


Idag är de 2 st som slåss i huvudet den ena heter måste å den andra heter orkar inte. Fattar inte att allt ska va så jobbigt har ingen ork att göra advent men ändå känner jag att jag måste de man förväntar sig de av mig. Kattbebisarna växer å blir ...

Av Eva - 19 november 2016 18:16


Igår åkte vi å hälsade på mizas brorsa å de vart bus på hög nivå. Träffade även på stora vovven i familjen 45 kg stor. Men min lilla kaxpärta backa inte för han ? Hem å slappa lite i soffan för arrangemang sen krypa ner i säng. Imorse drog gubben ...

Evas Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<<
Juli 2009 >>>

Presentation


Välkommen till Evas vardag

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ EVASVARDAG med Blogkeen
Följ EVASVARDAG med Bloglovin'

Stickat

Mössa

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se