Direktlänk till inlägg 28 juli 2009

Tisdag igen =)

Av Eva - 28 juli 2009 10:34

prinzGod morgon alla..Idag vart man väckt som vanligt av min 6 åriga dotter som vägrar gå ner på nedervåningen själv på morgonen..Sen har de varit ett evigt tjat om twix och glass,,,,Fy vem har kommit på dom..Nu väntar vi på att Micke s och albin ska komma hit från järvsö..Micke ska hämta våran äldsta dotter på lidingö ikväll för hon har varit på gotland 1 vecka..Men albin ska stanna här och leka...På återseende senare idag.. Japp då var jag tillbaks en sväng..Åsa var hit och drack kaffe en stund(Kul att träffas igen)..Nu har jag beställt hamburgare och pizza till oss..Smakens..Skulle ha blivit kyckling  men men...De tar vi en annan dag..

Jaha nu närmar sig spöktimmen raskt=) Carolina micke och albin skall sova över hos oss inatt för i morgon ska dom nog göra borlänge osäkert=) Har haft kaffe främmande här på kvälls kvisten..Trevligt.. Men hur som helst så drog vi iväg till storvik efter maten för att plocka röda vinbär(som förhoppningsvis ska bli till saft i saftmajan)..Där fick vi gott kaffe o glass mm mm..smaskens.. Nä nu är de nog dax för mig att leta igen min säng och sova lite så man orkar med morgondagen=)=) Nattis alla goa och glada=)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 19 december 2016 15:10


Mycket händer runt oss nu. Vet inte om jag orkar med allt känns de som. Men som vanligt så brukar de lösa sig. Hoppas att alla får en underbar å nykter jul iår. Idag har jag satt ut annons på sista kattbebisen på blocket så hoppas någon faller för h...

Av Eva - 26 november 2016 21:26

Å vilar en stund. Jobbade till 12 idag. Tog en stödvila på soffan sen åkte vi till Gävle för att lämna systerdottern på tågstationen. Jag å gubben åkte till brynäs bingon å sponsrade dom med nån hundralapp. Kl 18 var de dax för julbord på engeltofta ...

Av Eva - 25 november 2016 10:37

Tja ny dag igen. Somnade 3 timmar igår å mådde bättre i ångesten efter. Lyckades få upp stjärnor å gardiner i 2 fönster. Enkel middag vart de igår potatisgratäng å burkskinka de funka. På kvällen drog jag å Jenny till rusta som har öppet till 21...

Av Eva - 24 november 2016 11:19


Idag är de 2 st som slåss i huvudet den ena heter måste å den andra heter orkar inte. Fattar inte att allt ska va så jobbigt har ingen ork att göra advent men ändå känner jag att jag måste de man förväntar sig de av mig. Kattbebisarna växer å blir ...

Av Eva - 19 november 2016 18:16


Igår åkte vi å hälsade på mizas brorsa å de vart bus på hög nivå. Träffade även på stora vovven i familjen 45 kg stor. Men min lilla kaxpärta backa inte för han ? Hem å slappa lite i soffan för arrangemang sen krypa ner i säng. Imorse drog gubben ...

Evas Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<<
Juli 2009 >>>

Presentation


Välkommen till Evas vardag

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ EVASVARDAG med Blogkeen
Följ EVASVARDAG med Bloglovin'

Stickat

Mössa

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se